Cijena

6,90KM
U cijene je uključen PDV

{{business_unit.name}} Neraspoloživo {{business_unit.name}} Količine ograničene {{business_unit.name}} Raspoloživo {{business_unit.name}} Dobavljivo u roku 3-5 radnih dana

Zbog svog jedinstvenog okusa i arome, ali i nižeg glikemijskog indeksa (GI 35) odlična je alternativa šećeru dobivenom iz šećerne trske i šećerne repe.

Kokosov šećer dobiva se iz biljnog soka kokosovih cvjetnih pupova. Kokosov cvjetni pupoljak se ručno zareže, a sok koji kaplje iz njega skuplja se u posudu. Nakon toga sok se tradicionalno obrađuje zagrijavanjem dok sva tekućina ne ispari.

Konačan proizvod nakon procesa granulacije je kokosov šećer koji je svijetlo smeđe boje, okusa karamele. Tradicionalno se koristi za kuhanje i zaslađivanje u Indoneziji, a posebno na otoku Java. Pogodan je za izradu krema i kolača te kao dodatak kavi, čaju, voćnim sokovima, i drugim napicima. Možete ga dodati i u pahuljice.

  • prirodni zaslađivač
  • jedinstven okus i aroma
  • nizak glikemijski indeks
  • odličan izbor za vruće i hladne napitke

Sastav:

Prosječna hranjiva vrijednost

na 100 g

Energetska vrijednost

387 kJ/1645 kcal

Masti

0,34 g

od kojih zasićene masne kiseline

0 g

Ugljikohidrati od kojih šećeri

94,66 g
82,62 g

Bjelančevine

0,34 g

Sol

0,3 g

Sastojci: 100% čisti bio šećer kokosove palme
Napomena: Nijansa kokosovog šećera može varirati od serije do serije, od svijetlo smeđe do smeđe boje
Način čuvanja: Na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Zemlja podrijetla: Indonezija

Pakiranje:

200 g

Komentiraj i ocijeni proizvod

DA NE
Tvoj e-mail neće biti objavljen i koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar.

Sva prava pridržana © Polleo Sport 2008 - 2024
ABY CAPITAL d.o.o. | Trg Međunarodnog prijateljstva bb, Sarajevo, BiH | ID: 4202616840009